Izvor: Kurir
09.04.2024 u 20:23
0

DVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije – krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOM

Dve grupe inspektora UKP-a sa dva vozila upravo su došle u kuću majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Boru.

Grupa inspektora odlazi u smeru ka rezervoarima vode u selu Zlot, nedaleko od kuće osumnjičenog, koji se sada pretražuju.

Ubrzo potom je Hitna pomoć pod rotacijom stigla u kuću osumnjičenog.

Kako Kurir saznaje, Hitna pomoć je i dalje na terenu, kao i druga grupa inspektora, koja je ostala u kući osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

Hitna pomoć pod rotacijom stigla u kuću osumnjičenog

Snimci iz ulice gde živi majka osumnjičeno

Podsetimo, potraga za telom male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u borskom naselju Banjsko polje, a koju su po sopstvenom priznanju ubila dvojica osumnjičenih D.D. i S.J. za najteže krivično delo, i danas je tekla u više pravaca.

Policija je pokrivala i pretraživala nekoliko lokacija a najnovija informacija je, kako ekipa Kurira saznaje na terenu, da se pretražuje bunar u dvorištu prvoosumnjičenog. Tačnije, reč je o betonskom rezervovaru za vodu koji u ovom trenutku nadležne službe prazne.

Istovremeno, pretražuje se i šuma u blizini njegovog dvorišta.

Snimci sa mesta današnje pretrage

Potraga za telom Danke Ilić

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

Kombi vatrogasaca-spasilaca napustio je šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog koja je pre toga ponovo pretražena

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog 2

Inače, danas je opet pretražena okolina deponije, međutim sada je sav fokus na suprotnu stranu, i to preko mosta, gde su parkirana dva vozila marice.

Podsećamo, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga uhapšenog pomagača Radoslava zajedno sa policajcima ranije danas se uputila ka groblju.

Policijski službenici sve vreme obezbeđuju okolinu porodičnog doma Dragijevića, a kako saznajemo, majka Svetlana sada je sa torbom i kesama napustila kuću u društvu policije kada su ubrzo krenuli put groblja.

Policija je prvo češljala šumu nedaleko od zlotskog groblja odakle je porodica Dragijević, uhapšeni Dejan i Radoslav, kao i preminuli Dalibor, koji je ujedno bio deo zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter