Izvor: BSC HAPPY
16.01.2024 u 11:25
0

BSC HAPPY SAZNAJE: Povređeni u eksploziji zbrinuti na hirurgiji, o stepenu povreda bolnica će se oglasiti kasnije

Mladić (18) je poginuo dok su četiri osobe povređene u stravičnoj eksploziji u pogonu za proizvodnju gorive trake u fabrici "Trajal" u Kruševcu. Kako BSC HAPPY portal saznaje, povređeni se trenutno zbrinjavaju na odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu, a više detalja o njihovom stanju biće poznato u toku dana.

Povređenima su u prvom trenutku pomogle kolege koje su ih izvukle ispod ruševina i oni su odmah kolima Hitne pomoći transportovani u Opštu bolnicu u Kruševcu, nažalost osmanaestogdoišnji mladić je na mestu ostao mrtav.

U Hitnoj pomoći za BSC HAPPY portal su potvrdili da su zbrinuli povređene i prevezli ih u Opštu bolnicu. Kako saznajemo povređeni su tri muškarca i devojka, koji su primljeni u svesnom stanju. Troje povređenih je zbrinuto na Odeljenju hirurgije, dok je četvrta povređena osoba u Urgentnom centru kruševačke bolnice.

Kako su nam rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, svi pacijenti se trenutno zbrinjavaju, pa niko iz bolnice još ne može da govori o detaljima njihovih povreda.

– Direktorka će se ovim povodom oglasiti posle 12 časova i saopštiti više pojedinosti – rečeno nam je u Opštoj bolnici Kruševac.

STRAVIČAN EPILOG EKSPLOZIJE U KRUŠEVCU! Jedna osoba poginula, četvoro povređenih! (VIDEO)

O detaljima tragedije nisu mogli da govore ni u policiji, gde su nam kratko rekli da osim zvaničnog saopštenja MUP-a nemaju još šta da dodaju, jer su „kolege još na terenu“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter