Izvor: Kurir.rs
31.05.2023 u 18:38
0

SASLUŠANI RUSI KOJI SU OPLJAČKALI ZLATARU U BULEVARU: Evo kako su se branila dvojica razbojnika

Ruski državljani D. Z. i S. R. koji se sumnjiče da su u ponedeljak, u jutarnjim časovima obili zlataru u Bulevaru kralja Aleksandra i ukrali veću količinu zlatnog i srebrnog nakita vrednog preko tri miliona dinara, saslušani su danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

UHAPŠENI RAZBOJNICI IZ STARE PAZOVE: Upali na pumpu, pa preteći satarom oteli od radnice novac!

– Osumnjičeni D.Z. je prilikom saslušanja iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je osumnjičeni S.R. priznao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema oba osumnjičena odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, a prema D.Z. i jer postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, s obzirom da je ranije osuđivan – saopšteno je iz tužilaštva.

Podsetimo, posle krađe nakita ruski državljani su pobegli, ali su istog dana pronađeni i uhapšeni, a po nalogu tužilaštva im je određeno zadržavanje.

– U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke – dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter