Izvor: Novosti
15.07.2021 u 10:56
0

EVO KO JE RANJENA ŽENA IZ KRUŠEVCA: Pronađena pored puta sa razbijenom glavom, sumnja se na POKUŠAJ UBISTVA

Kako saznaju vesti, teške povrede u predelu vrata i glave sinoć je u Kruševcu zadobila Gordana P.(50) iz ovog grada.

VAŽNO:

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Zdravstvene stanice u Borči!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Žrtva je primećena oko 20 sati na periferiji grada, a prema poslednjim saznanjima-transportovana je na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

– Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć – navodi izvor medija

– Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.

Kako saznaju, lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je neophodno dalje lečenje. Ovaj slučaj istražuje Više javno tužilaštvu u Kruševcu, a delo se u ovom trenutku kvalifikuje kao pokušaj teškog ubistva.

– U toku je operativni rad na terenu, razgovara se sa licima koja su od interesa za istragu i koja bi mogla imati bliže informacije u vezi sa mogućim izvršiocem krivičnog dela – iznosi izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter