Izvor: BLIC
15.07.2021 u 10:52
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD ARANĐELOVCA: Auto sa maloletnicima sleteo sa puta – poginuo vozač

Jedna maloletna osoba je poginula, a druga je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Aranđelovac-Orašac.

VAŽNO:

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Zdravstvene stanice u Borči!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Udes se dogodio u sredu oko 4 sata u Vrbici kada je putničko vozilo „reno megan“ sletelo sa kolovoza u udarilo u objekat pored puta.

U vozilu su bila dva maloletna lica iz Aranđelovca.

Osoba koja je upravljala vozilom je preminula je na licu mesta od zadobijenih povreda, dok je drugo lice koje se nalazilo na mestu suvozača smešteno u kragujevački klinički centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter