Izvor:
27.04.2023 u 14:01
2

EVO KOLIKO ĆE MORATI DA PLATI INSTRUMENTARKA JELLENA: Paprena kazna za neovlašćeno snimanje

Zakon predviđa vrtoglave kazne za sve one koji se drznu da snimaju i javno objavljuju snimke pacijenata bez njihovog pristanka. Saznali smo koliko bi mogla instrumentarka Jellena da plati za svoje bahato ponašanje.

Instrumentarka i tik tokerka Jellena, po svemu sudeći skupo će platiti svoju bahatost i neutoljivu želju za pratiocima. Osim prekršajne prijave, disciplinskog postupka a i verovatnih krivičnih prijava oštećenih, poznato je i kako je zakon Srbije regulisao u finansijskom smislu neovlašćeno snimanje.

Dakle zakon predviđa da onaj ko neovlašćeno snima i plasira u javnost snimke pacijenata bez dozvole mora to i da plati, od podnošljivih 50.000 dinara pa sve do vrtoglave cifre od 2.000.000 dinara u zavisnosti od drskosti samog čina i sudske procene o povredi dostojanstva i integriteta pacijenta.

Podsećamo, posle život prenosa na tik toku, gde su pratioci instrumentarke Jellene mogli da prate porođaj osobe koja nije pristala niti znala da je kamera uključena, okrivljena je pokušavala nevešto da prikaže kako je telefon sam od sebe igrom slučaja zabeležio dogđaje u operacionoj sali.

Ono što je zaboravila je da je pre toga, na istom nalogu najavila „Lajv“ koji će ispratiti dolazak bebe na svet putem carskog reza.

Ukoliko ste propustili ceo članak možete pročitati ovde:

POROĐAJ UŽIVO! OGLASILA SE INSTRUMENTARKA IZ NARODNOG FRONTA: „Samo sam telefon ostavila prislonjen na rešetku…“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EVO KOLIKO ĆE MORATI DA PLATI INSTRUMENTARKA JELLENA: Paprena kazna za neovlašćeno snimanje”

  1. Sve koje rade sa dugim i lakiranim noktima i sa fasadom od sminke treba odpustiti. To je bolestina i zaraza kao da rade u nocnim klubovima.

    9
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter