Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
21.01.2024 u 03:15
0

EVO U KAKVOM JE STANJU VOZAČ KAMIONA KOJI JE SLETEO SA PUTA KOD LOZNICE: Izgubio kontrolu nad vozilom, auto smrskan

Vozač kamiona iz teške saobraćajne nesreće koja se dogodila danas u Donjim Brezovicama kod Zavlake, u krupanjskoj opštini, nešto pre osam časova, zadržan je u Zdravstvenom centru ‘’Loznica’’.

– Reč je o vozaču iz Arilja koji je 1970. godište. On je primljen sa teškim telesnim povredama, prelom potkolenice, na Odeljenje ortopedije i posle ukazane lekarske pomoći zadržan je u našem Zdravstvenom centru. Prema dosadašnjim informacijama nije životno ugrožen – rekla je portparol ustanove Dragana Mitrović.

ZLOČIN KOD PODUJEVA: Tinejdžera udario automobilom, pa ga nasmrt pretukao, preminuo u bolnici

Prema fotografiji sa lice mesta kabina kamiona je potpuno uništena, volan je završio na kolovozu, a da se dođe do vozača morali su da intervenišu vatrogasci i seku vozilo. Pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu na uzanom gvozdenom mostu preko Jadra, na magistralnom putu Loznica-Valjevo, što je dovelo do teških posledica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter