Izvor: happybsc
02.03.2024 u 22:37
1

HAPPYBSC EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Žena koja je sa suprugom izvršila samoubistvo i ubila decu bila ODUVEK problematična

Prema informacije do kojih je portal Happy BSC došao bacaju novo svetlo na tragične događaje u Novom Sadu. , M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su celu Srbiju svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu.

U Petrovaradinu pronađena su beživotna tela njihove dece (1) i (3), a sumnja se da je njihova smrt nastupila nasilno. Tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

U ulici u kojoj se dogodio nesvakidašnji zločin u kući koju je bračni par iznajmljivao pronađeni su različiti sektaški simboli, koji navode na to da su bili pripadnici sekte.

Prema informacijama do kojih je naš portal došao devojka koja se bacila sa solitera poreklom je iz bačkog Petrovca, njeno devojačko ime je  Martina Kukučka joj je devojačko prezime,. U Bačkom Petrovcu je išla je u vrtić i završila osnovnu i srednju školu.

Drgarica iz Bačkog Petrovca koja je sa martinom išla u školu izjavila je za portal HAPPYBSC

„Od malena je bila problematična i vrlo mlada je počela da se drogira. Onda se u jednom momentu doselila u NS i upoznala tog momka. Njeni roditelji su isto jako čudni .

Podsetimo Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Tela njihove dece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli  ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna lekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAPPYBSC EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Žena koja je sa suprugom izvršila samoubistvo i ubila decu bila ODUVEK problematična”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter