Izvor: KURIR
19.10.2023 u 07:46
0

HAPŠENJE U FRANCUSKOJ: FILMSKA PREVARA SRBA VREDNA BLIZU 100.000 EVRA: Glumili bračni par, poručili skupocene boce vine, a kad su platili usledio je ŠOK!

Trojica prevaranta poreklom iz Srbije uhapšena su u Francuskoj, a sumnjiče se da su pariskom trgovcu vinom, lažnim novčanicama, platili 18 flaša čuvene vinarije „Petrus“ i dve boce šampanjca, sve u vrednosti od 95.000 evra.

OVO SU POSLEDNJE REČI SALETA MUTAVOG: Obratio se Belivuku, pa ušao u „audi“! Izrešetan na prvom semaforu sa 60 metaka

– Prevara se dogodila u februaru ove godine kada je jedan od osumnjičenih stupio u kontakt sa ovim trgovcem u Parizu, tvrdeći da radi sa ruskim parom koji je želeo da provede vikend u gradu svetlosti. Par je želeo da kupi flaše „Petrusa“ berba 2000. godine, koji se smatra jednim od najboljih i često se prodaje za najmanje 4.000 do 5.000 evra po boci – navode francuski mediji.

Kako navode, činilo se da je čovek bio poznavalac vina, a trgovac je bio impresioniran njegovim znanjem.

Takozvani poznavalac želeo je 12 flaša te berbe, ali je onda povećao narudžbinu na 18, uz još dve boce šampanjca. Trgovac vinom je kupio boce radi preprodaje, nadajući se da će dobro zaraditi.

Razmena flaša i novca obavljena je u bistrou u gradu, gde je trgovac upoznao navodi ruski par. Ubrzo je shvatio da je novac lažan, ali bilo je prekasno.

Prevareni čovek je, kako navode francuski mediji, slučaj odmah prijavio policiji. Prevaranti su identifikovani i posle sedam meseci potrage uhapšeni, a sledećeg meseca trebalo bi da im počne i suđenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter