Izvor: Telegraf
03.11.2023 u 15:49
0

HAVARIJA NA SEPARACIJI UGLJA: Stradali rudari iz Zaječara imali 43 i 53 godine, poznato i stanje kolege koji im je prvi pritekao u pomoć

Srbija zavijena u crno! Dvojica rudara stradala su danas u nesreći koja se dogodila u pogonu Lubnica kod sela Grljan, a prema prvim informacijama, reč je o D.K. i Lj.B., starim 43 i 53 godine.

KURTI URADIO NACRT: Nacrt ZSO će ići na ustavni sud, opozicija iznela niz kritika

Oni su stradali tako što su čistili bunker sa rudom. U trenutku je došlo do obrušavanja zida, nakon čega su se kamenje i rudni materijal obrušili na rudare i oni su pali na dno bunkera.

Tom prilikom je povređen i N.S. iz sela Nikoličevo kod Zaječara, koji im je prvi prtekao u pomoć. Kako saznajemo, on će biti dobro, nagutao se dima i rudničke prašine.

Između 16.30 i 17  sati, kako je najavljeno za medije, očekuje se dolazak republičke inspekcije i resorne ministarke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter