Izvor: Informer
08.04.2024 u 19:19
0

HITNA POMOĆ ULETELA U KUĆU MAJKE OSUMJIČENOG: Policija dežurala u dvorištu, Svetlani Dragijević pozlilo!

Kola Hitne pomoći uletela su u dvorište kako bi ukazali pomoć Svetlani Dragijević, majci Dankinog ubice Dejana Dragijevića. Policijske patrole dežuraju ispred kuće, ali sada su im se pridružili i inspektori koji su sa sobom poneli i nekoliko papirnih džakova u kojima se nalaze dokazi. 

Policijski automobil bez službenih oznaka stajao je satima u dvorištu, a sada je napustio imanje Dragijevića.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić nastavljena je i u kanjonu Lazarove reke i u Lazarevoj pećini kod Zlota, gde postoje jame i ogromne strme stene koje i do danas nisu istražene.

Ivana Ilić je 26. marta sa ćerkom Dankom i starijim sinom (3) otišla iz Bora do napuštenog i zapuštenog imanja u Banjskom Polju, odakle je rodom.

U jednom trenutku, kako je ispričala policajcima, okrenula se da sinu donese vodu iz auta, kad joj se Danka izgubila iz vida. Kako se ispostavilo, dvojica pijanih radnika „Vodovoda“, Janković i Dragijević, u tom trenutku su službenim „fijatom panda“ udarili devojčicu na putu pored Ivaninog imanja, što ona nije videla, nakon čega su je krvnici ubacili u vozilo. Dragijević je potom zadavio devojčicu, a onda su on i Janković telo odvezli do deponije i bacili ga.

Usledila je opsežna potraga za devojčicom, koja je trajala čak deset dana dok policija nije prikupila dovoljno dokaza da uhapsi ubice malene Danke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter