Izvor:
03.11.2016 u 20:32
0

Horor u Prijedoru: Pronađeno ugljenisano telo!

Ugljenisano telo N.K (43) pronađeno je u kući, u selu Gornji Jelovac u Prijedoru, saznaje "EuroBlic".

Naime, noćas 40 minuta iza ponoći izbio je požar u kući čiji je vlasnik Koralija Branislav, koji je u kući živeo sa mlađim bratom Nenadom.

Stariji brat Branislav (47) priveden je u policiji na saslušanju.

Prema nezvaničnim informacijama saznaje Branislav je tokom požara uspeo da pobegne iz kuće, a Nenad je ostao. Prema nezvaničnim informacijama, Nenad je bio sklon alkoholu, a Branislav je već duže vreme teško bolestan. Nedavno im je umro treći brat Koralija, koji je bio nepokretan.

Kako "EuroBlic" saznaje u ovoj kući živeli su Branislav i njegov brat Nenad. Nedavno im je umro treći brat, koji je bio nepokretan.

Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, Sanja Tadić-Stojisavljević, zajedno sa policijskim službenicima CJB Prijedor, u prisustvu specijaliste sudske medicine, Željka Karana.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere radi rasvetljavanja svih okolnosti nastanka požara, a naložena je i obdukcija tela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Blic
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter