Izvor: alo
16.01.2021 u 09:21
0

JEZIV ZLOČIN U PORODICI PERINOVIĆ: Majka ubila troje dece pa presudila sebi

Hrvatica se nedeljama čudno ponašala, pričaju komšije. Iako je važila za veselu osobu, naprasno je postala tiha. Njen suprug Tomislav oslobođen sumnji da je učestvovao u ubistvu

Policija u Viktoriji u Australiji, u jednom porodičnom domu, pronašla je četvoro mrtvih, a žrtve su majka i troje dece, hrvatskog porekla, prenose mediji.

Policija sumnja da je troje dece – Kler (7), Anu (5) i Metjua (3) ubila njihova majka Kejti Perinović (42), koja je nakon toga počinila samoubistvo.

Tela žrtava pronašla je policija u četvrtak, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

Istražitelji Odseka za ubistva u izjavi za medije potvrdili su da Tomislav Perinović nije bio uključen u čin ubistva, te je odmah pušten iz zatvora.

Prijatelji i komšije porodice Perinović izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašala neobično.

– Nekoliko nedelja pre ovog nesrećnog događaja, Kejti i njena deca prisustvovali su rođendanu moje ćerke. Kejti je bila neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje – rekla je Kejtina komšinica Meri Grovs.

Pre tri meseca Kejti je neočekivano dala otkaz na radnom mestu gde je godinama obavljala posao fizioterapeutkinje, a njeni prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala „herald san“, porodica Perinović je hrvatskog porekla. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka, navodno, takođe živi u Australiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter