Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 09:44
0

JUTRO NAKON HORORA U NOVOM SADU: U naselju zavladao muk nakon što su pronađena tela UBIJENIH

Upravo na ovom mestu sinoć su forenzičari zajedno sa policijom satima vršili uviđaj kako bi se otkrio razlog za ovu tragediju koja davno nije viđena

Na mestu gde su sinoć pronađena tela dva dečaka (3) i (1) kojima su, kako se sumnja, presudili njihovi roditelji Lav i Martina P. S. u Petrovaradinu zavladala je jeziva tišina!

Upravo na ovom mestu sinoć su forenzičari zajedno sa policijom satima vršili uviđaj kako bi se otkrio razlog za ovu tragediju koja davno nije viđena.

Kako je istraga tekla, u kući su kako nezvanično, pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života pa se sumnja da je ovaj mladi bračni par bio u raljama sekte i da je upravo to razlog za ubistvo rođene dece i samoubistvo skokom sa solitera nakon toga.

Isped kuće jutros, kao ni sinoć nismo zatekli nikoga od porodice ili bližnjih Lavu i Martini, a po rečima komšija sada im, kako ističu, sve ima smisla…
– Retko su izlazili, nju sam viđala sa bebom svega par puta i sada kad se pojavila priča da su bili u sekti sve ima smisla! Prosto mi je neverovatno da tako mladi mogu da skrenu sa puta i zaviju celu porodicu u crno – navodi izvor.

Policija za sada nije otkrila šta se krije iza ovog mračnog i morbidnog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter