Izvor: Informer.rs
17.02.2021 u 18:40
0

KAMION VUKAO ŽENU VIŠE OD KILOMETRA: Horor saobraćajka u centru Boljevca

U centru Boljevca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teretni kamion marke „mercedes“ pregazio stariju ženu (66).

Nesreća se dogodila kod gradske pijace i autobuske stanice u Obilićevoj ulici, a prema nezvaničnim informacijama kamion je ženu udario u blizini pijace i vukao po putu više od jednog kilometra.

U trenutku nesreće na pijaci je bilo dosta ljudi koji nisu znali šta se događa sve dok policija nije došla i obustavila saobraćaj.

VESTI DANA

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA ORUŽANI NAPAD NA ADVOKATA U BEOGRADU: Policija privela dvojicu muškaraca zbog pokušaja ubistva!

EKSKLUZIVNO! GAGA ANTONIJEVIĆ: „Dara iz Jasnovca“ izbačena zbog politike, Zapad hoće da Srbi budu samo zao narod!

UŽAS U BEOGRADU: Policijska patrola zatekla TRUDNICU ZAGLAVLJENU U KOLIMA kako se previja u bolovima!

ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Uhapšena jedna od najmoćnijih žena u Srbiji!

PAKAO ZBOG KIŠE! Kolaps u Beogradu, kilometarske kolone, izbegavajte ovaj deo grada (FOTO)

Nadležno javno Tužilaštvo u Zaječaru će nakon obavljenog uviđaja utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do nesreće, a u cilju istrage biće obavljena i obdukcija tela nesrećno nastradale žene.

Takođe je naloženo da se kamion odveze na vanredni tehnički pregled.

Protiv muškaraca (30) iz okoline Paraćina, koji je upravljao kamionom,  a za koga pregledom nije utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola, policija će po nalogu nadležnog tužioca podneti krivičnu prijavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter