Izvor:
01.11.2019 u 21:37
0

KATASTROFALNA NESREĆA U JAGODINI: Jedno lice teško povređeno! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći u Jagodini, jedno lice je teško povređeno, a saobraćaj zaustavljen na delu državnog puta Jagodina – Kragujevac (stari put).

Nezgoda se dogodila oko 21,20 sati, u Ulici 7.jula u Jagodini, kroz koji prolazi državni put za Kragujevac, a dogodila se kada je kombi, marke "golf", najverovatnije, izlazeći iz dvorišta, udario putnički automobil "mercedes" koji je dolazio iz pravca grada.

Povređen je vozač "mercedesa" i prevezen je kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Jagodini, rekli su Tanjugu, saobraćajni policajci koji vrše uviđaj.

Povređeni nije životno ugrožen, a radi se o težoj povredi nogu, rečeno je u bolnici.

Na mestu udesa su i dva šlep vozila a policija vrši uviđaj. Saobraćaj za Kragujevac, policija usmerava, kroz druge ulica, koje su povezane sa drumom za taj grad ili putem preko Bagrdana i autoputem na "koridoru 10".

Izvor: Tanjug
Foto:
Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter