Izvor: Alo.rs
15.01.2023 u 09:47
0

KOKAIN, MARIHUANA, ALKOHOL: U Beogradu tokom noći pet vozača isključeno iz saobraćaja!

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći su zaustavili i isključili iz saobraćaja četvoricu vozača, koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, i jednog zbog nasilničke vožnje.

TEŽAK UDES NA PUPINOVOM MOSTU: Sleteo s puta i udario bankinu, povređen muškarac (35)

Policija je u Ulici Sajmište na Novom Beogradu, oko 20 časova, zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila „mini one“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kanabisa, dok je oko 22.10 časova u Boleču zaustavljen dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila „tojota“ koji je bio pozitivan na „thc“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, u 23.27 časova u Ulici Marije Bursać u Zemunu zaustavljen je tridesetogodišnjak koji je upravljao „opel astrom“, a koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom amfetamina i metamfetamina, dok je u istoj ulici oko 00.04 časova zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „tojote“ koji je bio pozitivan na kokain i kanabis.

Policija je sinoć oko 1.06 časova u Ulici Džona Kenedija u Novom Beogradu zaustavila devetnaestogodišnjeg vozača automobila „škoda fabija“ nakon što je prošao kroz više raskrsnica kada je u tom momentu bilo upaljeno crveno svetlo na semaforu. Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, kao i da je imao 1,71 promil alkohola u organizmu.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter