Izvor: Kurir
26.10.2023 u 07:34
0

KOMŠIJA MARKA MILJKOVIĆA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: Savić ubijen prošle godine u Krnjači, pištolj bačen u kanal! Danas počinje suđenje

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje osumnjičenom Vladimiru A. (32) koji je, kako se sumnja, pre godinu dana iz vatrenog oružja pucao u Nemanju Savića (27) u beogradskom naselju Krnjači i ubio ga.

Osumnjičenom Vladimiru A. na teret se stavlja krivično delo ubistvo. Optužnica protiv osumnjičenog podignuta je u martu ove godine.

– Na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja osumnjičeni Vladimir A. ispričao je da mu je navodno žrtva pretila pištoljem nakon čega je zapucao u njegovom pravcu – podseća izvor i dodaje:

– Takođe, naveo je da je se samog trenutka pucnjave ne seća, kao i da se uopšte ne seća da je zapucao.

Nakon krvavog obračuna nesrećni mladić ostao je da leži pored kola nedaleko od svoje kuće u Krnjači, dok je osumnjičeni ubrzo uhapšen, a pištolj iz kog je pucano bacio je u obližnji potok, ali je tokom uviđaja on pronađen.

– Tokom uviđaja pronađena su dva pištolja, jedan u živoj ogradi, kao i dugi koji je nakon pucnjave bačen u kanal u kome je bila voda – podseća izvor.

Kako se ranije pisalo, osumnjičeni za ubistvo je, navodno, bio komšija Marka Miljkovića kome se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za organizovani kriminal i sedam brutalnih likvidacija. Kako su nam ranije ispričali žitelji Krnjače, osumnjičeni se čak jedno vreme i družio sa Markom Miljkovićem.

S druge strane, ubijeni Nemanja Savić je navodno bio blizak sa ubijenim Zdravkom Radojevićem, za čiju se otmicu i ubistvo terete klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter