Izvor: kurir
02.02.2024 u 03:42
0

KRENUO SEKIROM NA POLICAJCE U PROKUPLJU: Lice sa poternice, napravio haos

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju u saradnji sa Osnovnim janvim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su C. S. (37) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je on, pošto je pod poternicom, u Prokuplju, u blizini jednog ugostiteljskog objekta ugledavši službeno vozilo policije pokušao da pobegne kolima, ali ga je policija brzo sustigla i uhapsila.

ČAMGOZA TRAŽE TURCI, PUŠTEN IZ PRITVORA: Milović stopirao izručenje

 

Bežeći od policije, kako se sumnja, on je izašao iz automobila i iz jednog dvorišta uzeo sekiru, a kada ga je policajac sustigao, on se oglušio o naređenje i zamahnuo sekirom ka policajcu, dok su druga dvojica policajaca ispalila po nekoliko hitaca u vazduh, u znak upozorenja.

Povređenih nije bilo, saopštila je Policijska uprava Prokuplje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter