Izvor: telegraf.rs
01.09.2023 u 15:30
0

Kristijana (13) za kojom se tragalo skoro mesec dana, sama se javila policiji – Evo šta je rekla

Kristijana je nestala pre gotovo mesec dana, kada je u ranim jutarnjim časovima pobegla sa svojim drugom od kuće

Maloletna Kristijana Aleksandrov (13) iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 4. avgusta, a čija majka je 26 dana od nestanka ponovo apelovala da se njeno dete pronađe, javila se policiji, potvrdila je  njena majka. 

Ovo je bombaš iz Smedereva: Aktivirao eksploziv zbog neplaćenih kirija

Kristijana je nestala pre gotovo mesec dana, kada je u ranim jutarnjim časovima pobegla sa svojim drugom od kuće. Kako je njena majka tada rekla, devojčica je iz kuće uzela 300 evra i od tada joj je gubi svaki trag. Njen drug se pojavio, ali ona ne

– Nema mi deteta već 26 dana, ni traga ni glasa od nje. Ne znam je li živa ili mrtva – rekla je očajna majka Vanja Aleksandrov pre dva dana.

Ona je apelovala da joj se javi bilo ko, ako zna gde se nalazi njena ćerka.

– Stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo. Još na početku sam dobijala dojave da je viđena na raznim mestima, ali gde god smo otišli nje više nije bilo. Poslednje što sam čula je da je viđena u Palanci, celu smo je pretražili, mog deteta nema – rekla je majka.

Ona je molila i apelovala da se javi svako ko zna gde je Kristijana.

– Obratili smo se i organizaciji Igora Jurića, nema koga nismo zvali, tražili, pitali. Molim sve da mi jave ako je negde vide ili su čuli gde je, samo da znam da je živa  ponavljala je Vanja Aleksandrov.

Kristijanina majka Vanja, potvrdila je danas za Telegraf.rs da se ona sama javila policiji.   

– Čas kaže jednu čas drugu priču, kada budem saznala sve ja ću vas zvati i sve ću dati u medije. Istina je da se javila juče, moram da odem do policije i vidim šta se dešava – potvrdila je manjak Vanja za Telegraf

Devojčica je, prema rečima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvek vraćala, što sada nije bio slučaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter