Izvor: TANJUG
02.12.2022 u 13:31
0

LALIĆ O „UBISTVU NA ŠINAMA“: „Nisam prijavio ubistvo Miloševića da Belivuk i Miljković ne bi išli u zatvor“

Okrivljeni-saradnik tužilaštva Srđan Lalić rekao je danas, u nastavku sudjenja pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, da ubistvo Vlastimira Miloševića nije prijavio da Miljković i Belivuk ne bi otišli u zatvor.

NASTAVLJENO SUĐENJE BELIVUKOVOJ GRUPI: Ispituje se Lalić -TENZIJA U SUDNICI

U nastavku odgovaranja na pitanja optuženog Miljkovića u Specijalnom sudu, a na pitanje zašto tada nije hteo a sada želi da Miljković i Belivuk krivično odgovaraju, Lalić je odgovorio da je tada situacija bila drugačija, kao i da su mnoge stvari desile u međuvremenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naglasio je da mu Miljković nikada nije bio prijatelj već drugar i saradnik.

Odgovarajući na pitanja u vezi sa ubistvom Miloševića koje je u javnosti poznato kao „ubistvo na šinama“, Lalić je rekao da je sa portala video da se dogodilo ubistvo, i da je bio „iznenađen, razočaran i uplašen“.

Lalić je par dana pre ubistva zajedno sa Miljkovićem i Belivukom postavio na Miloševićev automobil GPS uređaj, kao i kabl za nadzor u blizini njegove zgrade. Lalić je pojasnio da mu oni tada nisu rekli da će Milošević biti likvidiran, zbog čega je, kako sada tvrdi, bio razočaran.

Miljković je često tokom ispitivanja vređao Lalića govoreći mu da je nepismen, da ne razume pitanje i govorio „završiću sa tom temom da mi se Lalić ne nervira“, dok je okrivljeni-saradnik u jednom trenutku rekao Miljkoviću da je „smeće“.

Dalje je Miljković ispitivao Lalića o „baštama“, tj. laboratorijama za uzgoj marihuane, koje je opremao Lalić kao pomoć prijateljima u Beču.

Lalić je odgovarajući na pitanja Miljkovića objasnio da je kuću u Perastu, u Crnoj Gori dobio kao odštetu za propali posao, jer je policija zaplenila kilogam kokaina koji je Lallić uzeo na zaduženje od Radoja Zvicera i morao je da vrati pare.

Okrivljeni-saradnik je objasnio da je član kavačkog klana „Perunović“ uzeo drogu i da je droga završila u policiji, zbog čega je on Laliću kao odšetu dao kuću u Perastu.

Miljković je pitao Lalića kako je znao da komunicira sa Zvicerom preko aplikacije „Skaj“, Lalić odgovorio da mu je Zvicer slao glasovne poruke i slike iz bolnice nakon pokušaja njegovog ubistva u Ukrajini.

Današnje ispitivanje je završeno, a slede procesni predlozi advokata odbrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter