Izvor: TELEGRAF
10.02.2024 u 16:54
0

NA ŽALOST TRAGIČAN KRAJ: Pronađeno telo nestalog Nusreta Destanovića

Telo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je, potvrđeno je za telegraf iz MUP-a.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

Podsetimo, na društvenim mrežama proširio se apel o nestanku mladića Nusreta Destanovića na teritoriji Peštera. Poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

PEŠAK POVREĐEN NA BULEVARU HITNO PREVEZEN U URGENTNI: U udesu učestvovala 3 vozila (FOTO)

– Viđen je u svom vozilu „golf IV“, registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag. Molim svu braću u sestre ako bilo šta saznaju ili vide da prijave policiji – rekao je za RINU jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter