Izvor:
22.02.2024 u 10:07
0

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA NIJE DOŠLA NA SUĐENJE: Porodice nastradalih u suzama

Suđenje roditeljima Koste Kecmanovića, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu. Danas će svedočenje o kobnom trećem maju izneti porodica Katarine Martinović.

Ovaj postupak je pokrenut po tužbi porodice ubijene devojčice Katarine , koja je bila u istom odeljenju s dečakom koji je izvršio zločin. Paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja.

Ispred suda, prisutni su roditelji devojčice, kao i članovi porodica žrtava koje je usmrtio maloletni K.K. (14), kako bi bili podrška pri svedočenju oštećenih.

Prema saznanjima, majka dečaka ubice nije se pojavila na suđenju.

Podsetimo, u drugom postupku, tužbu je podnelo ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Tužba zbog koje se danas održava ročište je podneta zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha.

Takođe, ovom tužbom je zatražena i novčana renta, dakle buduće davanje određenog iznosa novca od dana presuđenja pa dok za to traju uslovi – i to na ime buduće nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter