Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
03.12.2023 u 19:48
0

MESEC DANA PRITVORA ZA PACOLIJEVOG SAVETNIKA: Optužnica otkriva kako je isplanirao ubistvo supruge

Osnovni sud u Prištini odredio je danas pritvor u trajanju od mesec dana Naimu Murseljiju i još dvojici osumnjičenih za umešanost u ubistvo supruge Murseljija, Ljiridone Murselji.

Kako prenosi Koha, Naim Murselji je optužen za krivično delo „teško ubistvo u saizvršilaštvu“, Granit Plava za „teško ubistvo i posedovanje oružja bez dozvole“, a Kuštrim Kokala, za kojeg su prištinski mediji ranije preneli da je pripadnik takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga, za „dogovor o izvršenju teškog ubistva“.

Na zahtev tužilaštva za određivanje pritvora, danas je održano ročište, na kom je svedočio Naim Murselji, koji je tvrdio da je tokom zločina i sam bio u opasnosti i da nije pobegao sa lica mesta.

UHAPŠEN PACOLIJEV SAVETNIK: Izgleda bio umešan u ubistvo svoje supruge

U optužnici se navodi da je Mursellji naoružao Plavog i obećao mu novac u iznosu od 30.000 evra za ubistvo Ljiridone Murselji, kao i da je iscenirao zločin. Kako se precizira, postoji osnovana sumnja da je N.M, „sa namerom da na lukav način liši života suprugu“, dogovorio ubistvo sa G.P,opremio ga oružjem i iscenirao krivično delo razbojništvo, saopšteno je iz suda.

Navodi se i da je Naim upravljao automobilom, u kom su bili njegova supruga i dvoje dece, a potom se pojavio G.P sa maskom na glavi i revolverom u ruci.

– Po prethodnom dogovoru, okrivljeni i deca izašli su iz automobila i napustili lice mesta – dodaje se u optužnici, u kojoj se navodi da je Lj.M. ostala u automobilu kada je G.P. pucao iz neposredne blizine i pogodio je u vrat, a ona je od poledica zadobijenih rana preminula na licu mesta.

Murselji i još dvojica osumnjičenih za umešanost u ubistvo Ljiridone Murselji uhapšeni su u petak. Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter