Izvor: BSC Happy
12.07.2023 u 17:49
0

MLADIĆ SE UTOPIO U KOLUBARI: Otišao na proslavu rođendana, pa se udavio

Ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt

Tinejdžer Srđan. J. (17) iz lajkovačkog sela Nepričava sinoć se utopio u reci Kolubari.

Do utapanja mladića došlo je u blizini starog železničkog mosta na Kolubari u Lajkovcu, oko 19 časova. Pprema nezvaničnim informacijama, on je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, ušao u reku.

Pošto se izvesno vreme nije pojavljivao iz vode, okupljeni su počeli da ga traže i dozivaju, pozvavši i policiju na lice mesta. Na žalost, njegovo telo je ubrzo potom pronađeno u blizini mesta na Kolubari, nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, a ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt utapanjem.

Naložena je i obdukcija tela maloletnika, koja treba da pokaže šta je uzrok utopljenja.  Kako pričaju skrhani poznanici ovog dečaka, nastradali dečak je ceo dan proveo na kupanju sa prijateljima, a deo gde su se mladići kupali je plitak.

Srđan je sahranjen danas.

MLADIĆ STRADAO NA „FRISTAJLERU“: Stravična nesreća na poznatom splavu u Beogradu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter