Izvor:
18.04.2017 u 01:30
0

MUKE BEOGRAĐANA: Drski lopovi kradu akumulatore dok grad spava! (FOTO)

Akumulatore u beogradskom naselju Konjarnik lopovi kradu dok vlasnici spavaju.

Prema rečima naših sagovornika, na udaru su najčešće četvorotočkaši parkirani u Blagajskoj ulici. Inače, u protekla tri meseca u tom kvartu nestaju čak četiri akumulatora dnevno. Vlasnici vozila strepe, dok policija još traga za veštim lopovima.

Meni su pet puta ukrali akumulator, svaki put to me košta 50 evra, pa vi izračunajte štetu. Kad su mi prvi put obili auto, otišao sam u prodavnicu i servis akumulatora u Somboru da kod njih na otpadu kupim neki polovnjak i pronađem svoj, koji su mi dan pre ukrali. Kažem vlasniku da je to moj akumulator iz „stojadina”, a on mi kaže da je iz nekog kamiona. Nakon toga sam video kako dolaze neki momci sa akumulatorom kod istog tog prodavca i prodavac im daje 1.000 dinara i uzima robu, koju posle preprodaje za 1.500 dinara. Posle pete krađe, rešio sam da svaki put kad se parkiram ponesem akumulator u stan i tako svaki dan – kaže za „Alo!“ Branko Ninić (71).

Vlasnici koji svoja vozila ostavljaju u Blagajskoj, Zidarskoj i Ustaničkoj ulici, ali i u okolini, strahuju da li će njihov ljubimac na četiri točka preživeti noć bez obijanja. Rešenja nema, krađe
se nastavljaju, a od akumulatora ni traga ni glasa.

– Moj automobil je obijen u ponedeljak, po standardnoj proceduri, obijene su kvake na vratima i izvađen akumulator. Krađe smo prijavljivali policiji, što košta 14.000 dinara – kaže za „Alo!“ A. M., stanovnik Konjarnika.

Malo je reći da su stanovnici ovog beogradskog naselja očajni. Ne znaju šta im je činiti, ali svi sumnjaju ko su tajnoviti lopovi.

Vidim tu decu kad izađem da prošetam psa, sede u parku kraj parkinga, svako ima po šrafciger i čekaju priliku. Toliko su mršavi i sitni da ne mogu da procenim tačno koliko godina imaju, manje 18 godina, sigurno. Bitno je da znaju da obijaju brave, da razbijaju staklo na automobilima – dodaje Milica iz Blagajske ulice.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/PajaPukovnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter