Izvor: novosti
28.03.2024 u 22:50
1

MUP OBJAVIO SNIMAK HAPŠENJA: Ovi muškaraci su tvrdili da su oteli malu Danku (VIDEO)

FEDERALNA uprava policije Bosne i Hercegovine na osnovu informacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave za tehniku uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže „Tik Tok“ objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić.

Pripadnici Službe za borbu protiv visoko tehnološkog kriminala identifikovali su IP adresu korisnika naloga sa teritorije Bosne i Hercegovine koji je užvo na Tik Toku izjavio da se devojčica nalazi kod njega u podrumu.

Na osnovu te informacije Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhapsila je B.T, Z.T i M.T., obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je izneo osumnjičeni lažna.

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine osumnjičene će u skladu sa zakonom privesti nadležnom tužiocu na dalje postupan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MUP OBJAVIO SNIMAK HAPŠENJA: Ovi muškaraci su tvrdili da su oteli malu Danku (VIDEO)”

  1. Bravo policijom tako treba,a sad bujrum u stanicu na informativni razgovor.Priznaćete i da su ubili Kenedija.Kolika svinja može neko da bude,fuj,gadjajte ih cipelom…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter