Izvor: TANJUG
19.07.2022 u 19:28
0

NAPADNUT RADNIK GRADSKE ČISTOĆE U BEOGRADU: Vozač zadobio povrede u predelu glave izazvane udarcem pištolja

JKP „Gradska čistoća“ saopštila je da je danas oko 14 časova, nakon pražnjenja kontejnera na Bežanijskoj kosi, napadnut njen vozač S.Ð.

Do incidenta je došlo u ulici Surčinski put, kada je nepoznata muška osoba zaustavila kamion „ Čistoće“ i najpre vrebalno napala vozača tvrdeći kako ekipa preduzeća nije ispaznila kontejnere.

RAZBOJNIŠTVO U RAKOVICI! Napadač (19) uz pretnju nožem oteo radniku trafike 80.000 dinara

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vozač preduzeća je na verbalne napade odgovorio objašnjenjem da su kontejneri ispražnjeni na šta je napadač pištoljem nasrnuo na vozača, navodi se u saopštenju.

– Napadi na zaposlene JKP „Gradska čistoća“ nažalost nisu retkost. Ogorčeni smo i oštro osuđujemo ovaj brutalan napad. Radnici „Čistoće“ časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima. Apelujem na građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao – rekao je Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“.

Do pucnjave srećom nije došlo, ali je vozač JKP „Gradska čistoća“ zadobio povrede u predelu glave izazvane udarcem pištoljem.

Iz obližnjeg ugostiteljskog objekta u pomoć vozaču „Čistoće“ priteklo je treće lice, a odmah je i pozvana policija.

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a koji su odmah izašli na teren, ovaj napad je okončan i napadač je procesuiran, dok je vozač “Čistoće“ prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, gde se još uvek nalazi, dodaje se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter