Izvor:
23.07.2018 u 05:58
0

NASILNIK UHAPŠEN U VIĆENCI: Uznemiravao ženu i pretio joj smrću!

Srpski državljanin Z. L. (31) uhapšen je u Italiji i nalazi se u pritvoru koji mu je odredio sud u Vićenci zbog nasilja u porodici, preneli su italijanski mediji.

Kako su naveli, Z. L. već duže vreme živi u ovoj zemlji, a supruga ga je i ranije prijavljivala policiji, tvrdeći da je zlostavlja.

– Žena je u prijavi protiv muža navela da ju je više puta povređivao i da se loše ponašao prema njoj, naročito poslednjih nekoliko dana, uprkos izrečenoj meri zabrane prilaska i kontakta s njom. On je bez obzira na sve zakonske mere i zabrane uznemiravao suprugu i pretio joj smrću – navode mediji.

Ponašanje supruga žena je detaljno opisala nadležnima i, nakon obavljenih formalnosti, Z. L. je prebačen u svoju kuću, u kojoj se nalazi u kućnom pritvoru.

Izvor: Kurir
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter