Izvor: Kurir/BSC Happy
04.11.2023 u 18:25
0

NESTALA NATAŠA (39) IZ BEOGRADA Majka dvoje dece se posvađala sa kolegom i izašla sa posla: Roditeljima rekla POTRESNE REČI

Danas je u Beogradu nestala Nataša Veljković (39), samohrana majka dvoje maloletne dece, navodi se na „Nestali Srbija“.

Nataša je rođena 3. marta 1984. godine u Beogradu, visoka je 165 centimetara, a teška 63 kilograma. Ima braon oči i šatiranu braon kosu.

Kako se navodi, ona je danas oko 10.30 časova napustila radno mesto u jednoj privatnoj bolnici, vidno uzrujana nakon prepirke sa kolegom i otišla u nepoznatom pravcu.

Poslednji put je kontaktirana preko telefona nešto pre 11 sati, kada su se s njom čuli roditelji, kojima je rekla da se ne vraća ni na posao, ni kući, uz pominjanje nekog mosta i reke.

Dalje se navodi da Nataša vodi svakodnevnu borbu za egzistenciju.

Na sebi je imala crnu jaknu, žutu bluzu i žute duboke patike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter