Izvor:
23.09.2017 u 01:21
0

NESTAO NA DUNAVU: Alas čiji se čamac prevrnuo još nije pronađen!

Potraga za alasom Ivanom D. (75), nestalim pre šest dana kada mu se u oluji prevrnuo čamac kod zemunskog Lida, nastavljena je, a u međuvremenu je na Dunavu u Vinči pronađeno telo nepoznate žene.

Identitet žene čije beživotno telo je pronađeno pre nekoliko dana u Vinči i dalje nije poznat, niti ima bližih informacija o ovog tragediji.

Potraga za alasom Ivanom D. (75) nastavljena je i šesti dan nakon što je on nestao 17. septembra, kada mu se čamac prevrnuo u talasima Dunava kod Zemuna.

Ivan D. je, kako pričaju njegovi prijatelji, prevezao prijateljicu do Zemunskog keja i paprike koje su nameravali da peku, a u povratku ga je uhvatilo nezapamćeno nevreme. Prema pretpostavkama stručnjaka, njega je vetar oduvao u vodenu penu, gde se alas nagutao vodene prašine, od koje se ubrzo i ugušio. Njegov čamac prevrnuo se nedaleko od zemunskog Lida i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako su rekle Ivanove komšije, on je bio neplivač i plašio se vode, ali je ipak pozajmio čamac da prevezao do Zemuna prijateljicu sa paprikama. Kako saznajemo, patrola rečne policije je na terenu svakog dana od tada, osmatra reku i traga za nestalim Ivanom D.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter