Izvor: Alo.rs
01.11.2023 u 14:22
0

NOĆU DILUJE ZA ZVICERA, A DANJU GOSTUJE PO EMISIJAMA: Neverovatno ponašanje uhapšenog Miloša Radonjića, kojeg je jurio ceo svet (VIDEO)

Skiper Miloš Radonjić (33) iz Budve označen je na poternici SAD kao jedan od vođa „kavačkog klana“, a osumnjičen je za višetonski šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu, kao i za tri pokušaja da na naš kontinent unese 2.602 kilograma kokaina.

SASLUŠAN ZVICEROV BEZBEDNJAK: Policajac koji je optužen da je deo kavačkog klana danas dao iskaz u tužilaštvu

Njegove fotografije pod optužbom da je vođa „kavčana“ nikada nisu objavljivane u medijima, ali jesu pod oznakom da je najbolji sportista 2019. godine u Crnoj Gori, i uspešni jedriličar.

Kako saznajemo, on dugi niz godina gostuje po emisijama i predstavlja se kao strastveni ljubitelj trka jedrilicama, a jedno od njegovih gostovanja na crnogorskoj televiziji možete pogledati u priloženom snimku.

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića 15. septembra izdale su Sjedinjene Američke Države, čije su ga bezbednosne agencije istraživale. Sud iz Istočnog okruga Njujorka tereti Budvanina da je trgovao drogom i prao novac.

Međutim, on je početkom oktobra stigao u Trst kako bi se 8. oktobra takmičio sa svojim timom i luksuznom jedrilicom zvanom „Maksi Jena“, na regati „Barkolani“, ali je 6. oktobra uhapšen.

Prema našim informacijama, on se godinama ne krije od očiju javnosti, pa se redovno fotografiše i snima sa svojim sportskim timom, a ti foto i video zapisi objavljeni su na njegovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter