Izvor: Tanjug
27.02.2021 u 14:37
0

NIJE MU DOBRO: „Alkatrazovcu“ Šobiću odloženo saslušanje u tužilaštvu

Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“ Damjan Šobić (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne oseća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je njegovo saslušanje odloženo.

NAJVAŽNIJE

POTRESNO! OVDE SU SKONČALA SRPSKA DECA, KAMEN DA ZAPLAČE! Ovo je račun ustaškog grobara Franje 243 dece – 150 po komadu! (FOTO)

LANČANI SUDAR NA AUTOKOMANDI: Povređeni i blizanci stari godinu dana!

ŠOKIRAĆEMO EVROPU I SVET! Vučić: Ono što je dosada viđeno nije ništa u odnosu na ono ŠTO ĆEMO DA POKAŽEMO!

USTAŠKA ZVERSTVA OD KOJIH SE LEDI KRV U ŽILAMA! Creva srpske dece kačili su po plafonu kao ukras! (FOTO)

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da mu odredi pritvor, jer je više puta osuđivan, a već dva puta zbog istog krivičnog dela za koje je i sada osumnjičen, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

To je nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Šobić će biti saslušan u daljem toku postupka.

On je juče uhapšen pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije.

Šobić je i u julu 2017. godine osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je zaljučio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

NE PROPUSTITE

SVET U STRAHU: Ledeni breg veličine jednog LONDONA odvojio se od ANTARTIKA

MINISTARKA KISIĆ: Pooštravanje mera je OPOMENA! Situacija nije dobra

POLICIJSKA AKCIJA NA GRANICI! Rumun uhapšen sa preko 40.000 tableta! (FOTO)

Tada mu je 19. juna 2017. godine u Venizelosovoj ulici u rutinskoj kontroli Intervnentne jedinice MUP-a pronađen pištolj „glok“ i 12 metaka.

Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter