Izvor:
24.02.2018 u 00:33
0

Nikola pronađen mrtav go do pojasa: Poznavao je ubicu koji ga je izrešetao!

Policija intenzivno traga za napadačem koji je vatrenim oružjem usmrtio Nikolu Jovića (23), u sredu u leskovačkom naselju Dubočica. Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je ubicu najverovatnije poznavao, a postoji mogućnost i da je sa njim razgovarao pre nego što se začula pucnjava. Navodno je pronađen bez gornjeg dela odeće, pa bi to moglo da ukaže i na eventualni fizički sukob ubice i žrtve pre nego što je počelo da "radi" oružje.

Zasada je poznato da je Nikoli kobnog dana bio rođendan i da se vraćao iz grada. Napadač ga je, po svemu sudeći, čekao ispred zgrade u kojoj je živeo. Pogođen je sa više hitaca iz vatrenog oružja, ali nema drugih zvaničnih detalja zločina. Još se čeka obdukcioni nalaz, a u Višem javnom tužilaštvu ističu da su sve informacije koje su do sada dobili od policije na bazi usmenog obaveštenja, pišu Novosti.

U Leskovcu ne prestaje da se spekuliše o motivima i okolnostima pod kojima je Nikola izgubio život. Prema tim informacijama, napadač, za kojim se traga, na Nikolu je pucao sa najmanje četiri, a najviše sedam metaka. Posle prvog hica koji ga je ranio, nesrećni mladić je počeo da beži i da zove pomoć, ali ga je napadač sustigao i bez milosti ubio.

Brojne kontradiktornosti pratile su i život Nikole Jovića. Dok ga jedni opisuju kao veselog i druželjubivog mladića, drugi kažu da se zbog svoje bahatosti mnogima zamerio. Nezvanične informacije govore da je imao policijski dosije zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. O tome govore i njegovi poznanici i komšije. Međutim, neki među njima ističu da je u poslednje vreme navodno "pokušavao da vodi miran život i da se skloni iz lošeg društva u koje je zapao".

– Trenirao je borilačke veštine i osvajao medalje i pehare. Tome se najviše radovao. Kao i svi mladi voleo je izlaske i provod. Radovao se i proslavi rođendana zakazanoj u jednoj od leskovačkih kafana, ali je nije dočekao – kazao je jedan od Nikolinih prijatelja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter