Izvor: blic
08.11.2023 u 12:25
0

„Nisam umro kad je pucano u mene, već kad sam video KO JE PUCAO“: Jadranka iz Šida pokušala da ubije svog partera, a on je sada glavni svedok

Jadranka K. (36) je krajem februara u Šidu nožem napala svog emotivnog partnera Boška N. (44) i nanela mu više uboda u predelu stomaka i leđa, a sada je Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio optužnicu zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Boško N. kojeg je napala partnerka odmah se prevezen u Klinički centar Vojvodine sa teškim telesnim povredama opasnim po život, a nakon svega, uspešno se oporavio i kako prenosi Ozon media, on će biti glavni svedok protiv okrivljene Jadranke K. na suđenju.

Podsetimo, krvavom piru u Šidu kada je Jadranka (36) nožem četiri puta izbola Boška (44) prethodio buran odnos dvoje emotivnih partnera koji su više puta jedno drugo fizički napadali.

facebook

Policija intervenisala više puta

Zbog dvoje emotivnih partnera više puta je morala da interveniše policija, na poziv komšija koji bi čuli svađu.

– Nekada bi on tukao nju, nekada ona njega. Njihov burni odnos policiji bi prijavljivale komšije. Ipak, ovo je prvi put da su u pitanju teže telesne povrede – rečeno je tada.

Ono što je izazvalo dodatne kontroverze jeste jedna od objava na Fejsbuk profilu napadnutog muškarca koja je usledila pre napada, a u kojoj je pisalo: „Nisam umro kada su pucali na mene, već kad sam video ko je pucao u mene“.

On je po oporavku ponovo bio aktivan na društvenim mrežama, pa je objavio svoju fotografiju i zabrinutim prijateljima kratko potvrdio: „Živ sam“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter