Izvor: TANJUG
14.02.2024 u 21:14
0

NOVO PORODIČNO NASILJE: Osumnjičenom za prebijanje sestre određen pritvor od 30 dana

Treći osnovni sud u Beogradu je nakon saslušanja S.I (54) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, odredio pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana. S.I. je danas u prisustvu branioca saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je dana 8.2.2024.godine, u Novom Beogradu, izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva, osumnjičeni je svoju sestru bliznakinju sa kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, najpre udario tvrdim predmetom u potiljak zbog čega je oštećena pala na pod, te joj je dok je oštećena ležala na podu, zadao više udaraca nogama po telu. Usled toga, žrtva je zadobila teške telesne povrede u vidu posekotine glave i preloma grudnog pršljena, dodaje se u saopštenju. Osumnjičeni je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter