Izvor: Republika
03.10.2022 u 18:29
0

OBESIO SE NA GROBLJU U PANČEVU: Osumnjičeni za silovanje nedavno izašao iz zatvora, pa oduzeo sebi život!

Muškarac Č.V. (42) obesio se danas na groblju u Pančevu, a prethodno je svoju nameru objavio na društvenim mrežama!

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu je potvrđeno da je V.Č. danas pre podne pronađen obešen na Novom groblju na Pančevu, ali da nije naređena obdukcija jer je izvesno da se radi o samoubistvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Radi se o ranije osuđivanom licu koje je nedavno izašlo iz zatvora. On je policiji prijavljen za pokušaj silovanja dvadesetogodišnje devojke – rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

BRINUO SE O NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA, BIO NAJVEĆI HUMANITARAC, A ONDA SE UBIO SA SAMO 19. GODINA! Majka ga pronašla bez znakova života

Č.V. je navodno 2008. godine bio osuđen za teško ubistvo maloletne osobe. Navodno je nedavno pokušao da siluje pastorku, ali je silovanje sprečila njegova vanbračna supruge.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter