Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 17:10
0

ODREĐEN PRITVOR ĐURI N. (23) Priznao da je pucao na Jolovića ali se samog čina ne seća, tvrdio da su maltretirali njega i njegovu porodicu!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Ðuri N. (23), koji se sumnjiči da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka Jolovića (30) iz automatske puške „kalašnjikov“.

Osumnjčenom je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol suda Tatjana Matić.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je na saslušanju u tužilaštvu priznao krivično delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Jolovića, saopšeno je ranije iz tužilaštva.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u sticaju da krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Kako Tanjug saznaje on je na salušanju izrazio kajanje i tvrdio da se ne seća samog pucanja.

Rekao je da su ga ranije tog dana ubijeni, njegov rođeni brat i jos jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kuci.

Kasnije su tukli i njegovog oca, a tokom večeri došli su mu ispred kuće gde su tukli i njegovog brata.

Osumnjičeni je rekao da se plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pušku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Joloviću i ostalima.

Nakon pucnjave, koje se ne seća, seo je u svoj „golf 4“ i pobegao u šumu do Progada gde se krio do predaje.

DOJAVA O BOMBI U ZOOLOŠKOM VRTU: U toku je evakuacija

Tvrdi da nije znao da je Vuka ubio sve do predaje policiji u PS Surčin.

Smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je „partizanovac“, dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe „Crvene zvezde“.

Probleme sa njima imao je poslednje tri godine i plašio ih se jer se pričalo da su braća Jolovici problematični, da se bave kriminalom itd.

On je rekao da je pušku i kesu sa municijom našao pre oko godinu dana šetajući u blizini manastira Fenek, a nakon ubistva je bacio u šumu u kojoj se krio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter