Izvor:
05.04.2018 u 01:49
0

ODREĐEN PRITVOR STOJANU IZ NIŠA: Vozač koji je pokosio sestre i deda Svetu dobio 30 dana zatvora!

Stojanu je pritvor određen na predlog Višeg javnog tužilaštva koje je danas protiv njega donelo naredbu o sprovođenju istrage.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je danas pritvor do 30 dana Stojanu Nikolovu (30), koji je 1. aprila u Knjaževačkoj ulici izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulotroje ljudi.

Stojanu je pritvor određen na predlog Višeg javnog tužilaštva koje je danas protiv njega donelo naredbu o sprovođenju istrage.

UTICANJE NA SVEDOKE I UZNEMIRENJE JAVNOSTI

Naredba o sprovođenju istrage doneta je zbog postojanja osnova sumnje da je učinjeno krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja na štetu troje smrtno stradalih i jednog lako povređenog. Nakon saslušanja okrivljenog Više javno tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora prema njemu zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke i okolnosti da je posledica učinjenog dela dovela do uznemirenja javnosti – navedeno je u saopštenju niškog VJT.

Stojan je vozeći "opel astru" u kojoj se nalazio i njegov prijatelj Dušan Živanović (25) prešao na desnu stranu kolovoza i usmrtio biciklistu Svetislava Tonića (83), a zatim se zaleteo u Milicu Petrović (27) i njenu sestru Mariju (24) koje su bile na autobuskom stajalištu. Milica je preminula ubrzo nakon nesreće, a dan kasnije povredama je podlegla i Marija.

Lakše povrede u vidu posekotine na glavi zadobio je i suvozač iz "opel astre". Alkotestiranje je pokazalo da je Stojan u krvi imao 1,98 promila alkohola u krvi jer je pre nesreće sa društvom bio u kafani.

NE SEĆA SE NESREĆE?!

On se i dalje nalazi u bolnici s obzirom na to da ima prelom lobanje, sinusa i hematom na glavi, ali nije životno ugrožen. Kako saznajemo, na saslušanju pred istražnim organima je tvrdio da se ne seća nesreće.

Za delo koje mu se stavlja na teret propisana je kazna zatvora od dve do 12 godina.

Telegraf
Foto: Facebook/Stojan Nikolov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter