Izvor: Kurir.rs
25.08.2023 u 12:24
0

„OSAM MESECI SE NIJE JAVIO FAMILIJI“: Jetmir koji je osumnjičen za ubistvo studentkinje na Zvezdari, nestao sa lažnim dokumentima

Jetmir Gočaj (24), osumnjičeni za ubistvo Ivane Krivokapić (26), koje je počinio 24. decembra, pre tačno 8 meseci u iznajmljenom stanu na Zvezdari, prema poslednjim informacijama iz istrage ovog slučaja koja se i dalje vodi „nijednom se nije javio familiji, niti bilo kome čije pozive je policija pratila“.

 

„On i dalje uspeva da izmakne nadležnima. Pratili smo pozive, međutim nijedan nije „uhvaćen“, ni rođake nije pozvao. Ono što smo ustanovili je da je nabavio je lažna dokumenta, navodno, u Albaniji, sa kojima uspeva da putuje i promenio je lični opis. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, a veruje se da se krio u Albaniji u kojoj ima brojnu rodbinu i prijatelje. Promenio je lični opis, odnosno, „detalje“ po kojima je bio prepoznatljiv, od onih najsitnijih, frizure… brade… preko načina života, odevanja, govora… uobičajenih navika i okruženja. Na međunarodnoj poternici je od 16. januara.

Telefon je uništio odmah nakon zločina i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Istražitelji u Crnoj Gori, u kojoj je Jetmir živeo, izvršili su sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ispitali njegovu najbližu rodbinu, prijatelje, ali svi su govorili isto, da ga nisu videli, da nije tu dolazio i da ne znaju gde je. Takođe, nije pronađen nijedan dokaz da se nakon ubistva tu krio, već je sve od samog početka ukazivalo na to da je u Albaniji i da mu tamo pomažu“, rekao je sagovornik iz istrage.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter