Izvor: KURIR.RS
25.08.2023 u 12:31
0

„PRETILI SU MI DA ĆE ME ISEĆI“: Kamere snimile ubistva u Futogu, ubica sve priznao!

Direktni izvršilac ubistva N.L. iz Begeča priznao je ubistvo i policiji je pokazao gde je bacio pištolj.

U policiji je navodno rekao da se plašio da će oni njega ubiti, jer su mu pretili da će ga iseći mačetama pa je zbog toga odlučio da ih upuca – navodi izvir iz istrage.

U trenutku kada je uhapšen, on nije znao da li ih je ubio ili ih je ranio. Upucani mladić M.M. (20) odmah je podlegao povredama, dok je N.Š. preminuo u bolnici.

EVO KAKO SU PALI OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKO UBISTVO U FUTOGU: Specijalci ih uhvatili na spavanju (FOTO)

Kamere sa obližnjeg objekta su navodno zabeležile snimak, na kom se vidi direktno izvršenje dvostrukog ubistva.

Pored N.L. uhapšeni su i D.D. (24), O.R. (21) i B.G. (26). Osumnjičeni su privedeni samo u donjem vešu, a uhapšeni su dok su spavali u kućama.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Prvi poziv Hitnoj pomoći, da podsetimo, je stigao 17 minuta posle ponoći, a da bi zatim usledio još jedan, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića bez svesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter