Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 14:17
0

„OVAKO FUNKCIONIŠE MAŠINA U KOJU JE BRAJAN BACIO ANU VOLŠ ?“: Nema načina da se pronađe telo, od toga se pravi struja – tvrdi stručnjak!

Dok se na društvenim mrežama upućuju reči podrške njenoj porodici i vera da će biti pronađena živa, pre svih zbog svoja tri mala sina, poslednja otkrića policije ne slute na dobro.

Amerikanka srpskog porekla Ana Volš nestala je bez traga u novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj i dalje intrigira domaću i svetsku javnost.

„ANA ŽURILA DA SE REŠI IMOVINE, NAJAVLJIVALA VELIKO IZNENAĐENJE“: Prijatelji porodice Volš otkrili nove detalje o bračnom paru koji okupira čitav svet!

Dok se na društvenim mrežama upućuju reči podrške njenoj porodici i vera da će biti pronađena živa, pre svih zbog svoja tri mala sina, poslednja otkrića policije ne slute na dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Božidar Spasić, stručnjak za bezbednost tokom medijskog istupanja dotakao se nestanka Amerikanke.

On smatra da je njen suprug Brajan krivac, međutim, i dalje nema dovoljno dokaza. Takođe, Spasić osim što je naveo nekoliko mogućnosti o tome šta je moglo da desi. Naveo je i jednu specifičnu, gde telo ne bi moglo da bude nikada nađeno.

– Njena tragedija se izgleda dogodila u kući i neko je kasnije odneo to telo. Postoji jedna teorija da je Brajan odneo to telo do jedne mašine za iništavanje. To je jedan ogroman vagon i pored je velia čelična ploča. Vi stavite stvari odnosno on je stavio nju koja je bila uvijena u tepih. Nema nikakvog nadzora, a i da ima kamera ne vidi se šta je tu. Taj tepih ide do te ploče i ostaci odnosno ta masa pada dole. Od te mase koja pada dole, recimo u Americi, pravi se sirovina za proizvodnju električne energije. Apsolutno da nema načina onda da se pronađe telo – rekao je Spasić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter