Izvor: Alo.rs
26.11.2020 u 15:26
0

OVO je monstrum koji je PRETIO DECI predsednika Vučića!

On je uputio monstruozne reči na račun porodice predsednik Vučića i njegove dece Milice, Vukana i Danila. 

Serž je pored toga što je pristalica opozicije, pokazao i koliko je hrabar, tako što je svoje pretnje upućivao iz Rusije, odnosno Moskve, gde se trenutno nalazi.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter se odigrava prava hajka usmerena protiv predsednika Srbije i njegove dece, Danila, Milice i trogodišnjeg Vukana. Sramne poruke lica koja se kriju iza lažnih profila, otišle su predaleko.

SVE O KORONI

NEMAČKI VIRUSOLOG UZNEMIRIO SVET: Preti nam nova epidemija, ali ne zbog koronavirusa

PREDSEDNIK SRBIJE OBJAVIO: Jutros je već bilo 47 mrtvih

ALARMANTNO! U NOVOM SADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

POTRESNA ISPOVEST BRANISLAVA IZ KOVID BOLNICE: Šta je bilo, mislite da se nas 6.000 folira?

DOKTOR TIODOROVIĆ POZIVA NA OPREZ: TEŽAK VIKEND JE PRED NAMA I CELA NEDELJA! Ima i dobrih vesti

Serž je sa lažnog profila napisao odgovarajući na zlonamerno pitanje: „Hoće li preCednik da poljubi Patrijarha?“, napisao: „Naravno, i Danilo i ono drugo pašče njegovo, a i Milica će da čoki đedu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter