Izvor: Kurir
08.10.2023 u 22:02
0

OVO JE STEVAN (36) KOJI JE SMRTNO RANJEN ISPRED DISKOTEKE U OBRENOVCU: Zvali su ga Japanac, bio je bajker, voleo je da roni (FOTO)

Radnik obezbeđenja Stevan S. (36) podlegao je povredama u Urgentnom centru posle ranjavanja ispred jednog noćnog kluba u Obrenovcu.

Svađa iz lokala se nastavila i ispred ugostiteljskog objekta, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, pucano je u pravcu Stevana S. Pogođen je sa pet metaka.

To se dogodilo sinoć oko 1.10. Kasnije danas on je preminuo.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za učešće u ubistvu, D.G. (21), potom i V.P. (23), obojicu iz Obrenovca, a za dvojicom se još traga.

Stevan S. bio je poznat pod nadimkom Japanac.

Kako se može videti sa njegovih slika sa društvenih mreža, bio je bajker, voleo je motore i brzinu, bavio se i ronjenjem…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter