Izvor: Blic
01.12.2023 u 13:37
0

OVO SU SUPRUŽNICI IZ NIŠA KOJE JE UBIO PLIN: Policija preduzela sve mere, nema sumnjivih okolnosti

Tela supružnika I.N. (41) i B.N. (38) pronađena su u stanu u kojem su živeli u Nišu, a kako se sumnja, oni su se otrovali plinom jer se u prostoriji u kojoj su nađena njihova tela osećao miris plina.

Kako saznajemo, oni su bili veoma aktivni na društvenoj mreži Tik Tok, a na kojoj se njihovi pratioci opraštaju potresnim porukama.

Oni dele njihove objave uz potresne reči i pesme.

Neka im je laka zemlja, neka ih anđeli čuvaju. Stvarno su bili dobri ljudi, bar su zajedno otišli – piše na jednoj od objava.

Kako nezvanično saznajemo, njihova tela je pronašao rođak kada je 27. novembra oko 13.15 osoba došao u stan u kojem su živeli jer se, prema nezvaničnim informacijama, nisu javljali na telefon.

U niškoj policiji  je kratko potvrđeno samo da su tela dve osobe – muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živeli.

– Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti – potvrđeno je Blicu u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema saznanjima činjenica da se u prostoriji osećao plin snažno nameće sumnju da su supružnici nastradali u snu usled ugušenja plinom, ali će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.

Budući da Niš nema u plinsku mrežu u zgradama verovatno je u pitanju plinska boca rešoa, grejalice ili šporeta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter