Izvor: Tanjug
30.08.2022 u 18:48
0

PETER SIJARTO ZABRINUT ZBOG POSLEDICA ORUŽANIH NAPADA: „Nezapamćeni rizici prete Evropskoj uniji ukoliko se nastavi rat u Ukrajini…“

Ukoliko se rat u Ukrajini uskoro ne završi Evropa će se suočiti sa „nezapamćenim rizicima“, kao što su novi izbeglički talasi i posledice ratnih razaranja, upozorio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova EU u Pragu.

SIJARTO O ODBIJANJU RUSKIH ENERGENATA: Svetski poredak sve bliži velikom kolapsu

„Posledice oružanog sukoba postaju sve ozbiljnije. Sada je minut do dvanaest, ako već nije otkucao poslednji trenutak. Predlozi koji vode ka eskalaciji rata moraju se ostaviti po strani da bi se svi sada koncentrisali na uspostavljanje mira“, upozorio je Sijarto u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je podsetio da svakodnevno u Ukrajini stotine ljudi umire, a desetine hiljada beži, dok istovremeno evropska ekonomija tone u sve dublju recesiju i nestašice energenata.

„Postaće mnogo ozbiljnije nego što se očekivalo“, ukazao je Sijarto i dodao da bi kontinuirani rast cena energenata „praktično ometao“ ekonomiju evropskog kontinenta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter