Izvor: novosti
04.03.2024 u 17:08
0

PIJAN SUPRUZI ZADAO OKO 30 UDARACA PRED MALOLETNIM DETETOM: Teško porodično nasilje na Novom Beogradu

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv V.S.(59) zbog sumnje da je 4. februara na Novom Beogradu u alkoholisanom stanju, u prisustvu maloletnog deteta, supruzi zadao oko 30 udaraca po glavi i telu.

Oštećena je tom prilikom zadobila lake telesne povrede u vidu nagnječenja u predelu temena sa leve strane, nagnačenja u levoj čeonoj slepočnoj regiji, nagnječenja u predelu gornjeg levog očnog kapka, nagnječenje u predelu oba obraza sa nagnječenjem sluznice oba obraza, nagnječenje u predelu sluznice gornje usne i nagnječenje obe šake.

UDARIO PEŠAKA, PA POBEGAO: Uhapšen bahati vozač iz Vranja

 

V.S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, a da je u trenutku njegovog izvršavanja imao 1,71 promila alkohola u krvi, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog proglasi krivim, kao i da mu izrekne uslovnu osudu na taj način što će okrivljenom utvrditi kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva meseca i istovremeno odrediti da se ovako određena kazna zatvora neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja četiri godine ne izvrši novo krivično delo.

Predloženo je i da sud okrivljenom izrekne meru Obavezno lečenje alkoholičara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter