Izvor: Tanjug
12.05.2023 u 10:22
0

POČELO SASLUŠANJE BALKANSKOG KLANA: Najvećim narko-bosovima preti stroga kazna zbog šverca 7 tona droge!

U Tužilaštvu za organizovani kriminal danas su počela saslušanja pripadnika Balkanskog klana, koji se sumnjiče da su učestvovali u međunarodnoj trgovini narkoticima.

Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo predložiti sudu da im odredi pritvor.

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA MALVERZACIJE U EPS-u: Ojadili budžet za 76 miliona dinara, a ovako su se branili u tužilaštvu

U međunarodnoj akciji u kojoj je učestvovala i srpska policija uhapšeno je 13 pripadnika pomenutog klana.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić rekao je u četvrtak da su pripadnici MUP, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminala, uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, uhapsili 13 osoba, pripadnika organizovane kriminalne grupe sastavljene od više nezavisnih ćelija, koje su funkcionisale kao Balkanski kartel.

On je dodao da se najmanje sedam tona kokaina, zaplenjenog tokom 2020. godine, dovodi u vezu sa juče uhapšenim vođama i prethodno uhapšenim članovima pomenutog kartela i istakao da su kriminalne vođe kartela, odnosno njegovih nezavisnih ćelija, uhapšeni u Srbiji, ujedno i najveći trgovci kokainom sa Balkana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter