Izvor: Kurir
08.02.2024 u 03:30
0

POKUŠAO DA SE UBIJE NA RADNOM MESTU: Jezive scene u centru Kraljeva lede krv u žilama

Iz još uvek neutvrđenih razloga i pod još nepoznatim okolnostima, sredovečni muškarac iz Kraljeva pokušao je oko 15.30, kako se pretpostavlja, da počini samoubistvo u radnji u kojoj je zaposlen u centru Kraljeva.

Kako se nezvanično saznajemo, muškarac je sebi skalpelom naneo povrede po telu zbog čega je sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

DEČAK UBICA NE SMATRA SEBE KRIVIM ZA MASAKR: Advokat koji je bio u sudnici izneo mučne detalje

U momentu kada se sve dogodilo, u radnji nije bilo mušterija, a da nešto nije u redu primetile su komšije iz okolnih objekata. Ubrzo je na mesto događaja pristigla i policija posle čije će istrage, najverovatnije biti poznato i zašto je ovaj muškarac odlučio da podigne ruku na sebe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter