Izvor: Kurir.rs
10.01.2023 u 17:42
0

PONOVO SE OGLASILA MAJKA ANE VOLŠ NAKON ŠTO SU PRONAĐENE KRVAVE KESE NA DEPONIJI: „Molim boga da je moja Ana živa i da će se pojaviti!“

Čitav svet strepi nakon vesti da je lepa Beograđanka nestala, a ovom slučaju izveštavaju i strani mediji.

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanke Ane Volš (39) kojoj se gubi svaki trag 1. januara kada je napustila porodični dom u Americi, kaže da i dalje gaji nadu da je njena ćerka živa i zdrava i da će se pojaviti.

DA LI JE OVO RAZLOG ANINOG NESTANKA? Majka Milanka otkrila nepoznate detalje iz života naizgled srećne porodice Volš!

Majka nestale Ane Volš istakla je da ne želi da ima crne slutnje.

– Molim boga da je moja Ana živa i da će se pojaviti! Idem sad da se vidim sa Aninim drugaricama, kako bismo zajedno prevazišli ovu agoniju koja traje danima – kaže zabrinuto Anina majka, koja dodaje da je na svakodnevnoj vezi sa drugom ćerkom Aleksandrom koja živi u Kanadi.

I dok iz Amerike stižu najnovije vesti o istrazi Aninog nestanka, koje sve više ukazju na to da je ona žrtva zločina, njena majka kaže da ne želi da ima crne misli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naša sagovornica istakla je i da neće, za sada, u ovoj situaciji ići za Ameriku, kao i da još uvek nije dobila informaciju čija je krv na pronađenim testerama, sekrama, kao i nožu.

– Dok je situacija ovakva neću napuštati Beograd, jer se nadam dobrim vestima i dalje se nadam da moj zet nije naudio mojoj Ani – rekala je Ljubičić.

Inače, da podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabala taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukamna Brajan Volš našao se juče pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter